Nem tudok választani: – nem tudom hol található a Fidesz kormányzási programja, hogy mire is adjam a szavazatomat. (Egyszer szorítanak a nyugdíjakon, rákövetkező nap cáfolják, nincs ilyen a programban, egyszer mindent visszacsinálnak, amit a szocik törvénybe raktak, rákövetkező nap mégis csak igazodni kell (ha nem is nagyon) a hiánykövetelményekhez. De többnyire nem mondanak semmit (vagy csak általánosságokat) a programról.

Nem tudom, de nem is baj, sőt így a jó: imádom a surprise party-kat, vagyis szeretek bianco csekkel fizetni. Ugyanis ha most kéne szavaznom, akkor bianco-csekket adnék erre a pártra (igaz, ha nem adok bianco-t, akkor is ők jönnek be.) De nagypapám (aki sokat vesztett ilyesmivel az üzletben), azt tanította, hogy fiam, sohase adj bianco csekket senkinek, még nekem se… (A bianco csekk olyan csekk, amit én aláírok, hogy fizessenek a csekken feltüntetett személynek, de ebben az esetben nem a dátumot hagyom kitöltetlenül, hanem az összeget, azt a feltüntetett személy írja bele. Egy és sok forint között bármit….) Erről beszélt le nagyapám.

Nagypapa régimódi ember volt (szegény má meghót) Én meg imádom a biancot, hazardiroztam világéletemben. Szóval bianco csekkre fogok szavazni,