Én meg írom itt a macsó-kritikákat. Pl azt a férjet, aki pár év után azzal hagyta ott feleségét és két gyerekét h nem bír megbirkózni a nő rákos megbetegedésével, inkább lelécel. A másik azt mondja,hogy megunta a nő seggét, rossz vele a szex – lelécel. (Csaj már van…)

Szóval ennek fényében mondom, hogy divatba jön a macsó. (Nem saját ötlet, a Der Spiegel új számában van egy esszé erről. Miszerint a nők (25-30 körül) unják a nyafizó, kezdeményezni nem merő, puhány srácokat. (Indiana Jones mit iPhone – irja a dolgozat írója.) Mert hogy ez a generáció (nők) megízlelte a karrier, sőt a hatalom ízét, már nem elnyomott háziasszony, mint nagyi volt 60 éve, hanem döntésképes. És nem tudnak igazán beleszeretni pasikba, akik nem tudják mikor kell egy nőt megcsókolni, tele vannak szorongással, inkább anyjukkal élnek, de a legnagyobb baj, h nem mernek közeledni, – csak beszélgetni akarnak – félnek a kötöttségektől,pedig nem ők (nők) nem akarnak semmi, mindenük van. (Na jó – gyerek kell…) Röviden: a pasik félnek a nőktől. Már írtam ilyen blogot korábban, de ez itt most komolyban megy.

Optimier-Frauen-nek nevezi őket – nem vad feministák, nem is lágy kislányok. Egyéniségek.

Jöjjön az a pasi és szorítsa neki az ajtófélfához – gondolják. Igaz,hogy közben határidőnaplójuk jár a fejükben, mégis – baromira szeretnének belezuhanni egy nagy szerelembe. Csak a kemény pasik tűntek el.